Didi Kempot Meninggal

Lagu Anak Didi Kempot, Saka dan Seika Featuring Betrand Peto Dirilis Hari Ini, Yan Vellia Bangga

AA

Text Sizes

Medium

Large

Larger

Resmi dirilis hari ini Sabtu 20 Juni 2020, berikut lagu anak-anak Didi Kempot, Saka dan Seika featuring Betrand Peto, Yan Vellia bangga.

Rambut wis ra ireng

Wis malih rupane

Ireng dadi putih saikine

Dino tambah dino

Umur tambah tuo

Nanging koyo koyo ora diroso

Ngadeg dadi cagak

Nyonggo piringe anak

Mempeng kerjo ora mikir rogo

Paribasan umur

Wis akeh cacahe

Nganti bingung anggonku ngitunge

Reff;

Bapak... bapak... tekadmu kuwi tak puji

Halaman
1234