Didi Kempot Meninggal

Lagu Anak Didi Kempot, Saka dan Seika Featuring Betrand Peto Dirilis Hari Ini, Yan Vellia Bangga

AA

Text Sizes

Medium

Large

Larger

Resmi dirilis hari ini Sabtu 20 Juni 2020, berikut lagu anak-anak Didi Kempot, Saka dan Seika featuring Betrand Peto, Yan Vellia bangga.

Bapak... bapak... kowe koyo senopati

Bapak... bapak... panasmu ngungkuli geni

Bapak... bapak... keno angin soyo ndadi

Senajan uwis tuwo nekat mempeng kerjo

Nyambut gawe kanggo nguripi kluargo "

...bapak... senajan umurmu wis tuwo

Nanging tekadmu iso dadi tulodho,

Aku anakmu mung biso memuji

Mugo mugo bapak tansah pinaringan bagas waras

Saking gusti ingkang moho kuwoso

Kulo, Pak anak sampean...

Ngadeg dadi cagak

Nyonggo piringe anak

Mempeng…

Halaman
1234